Welcome to SD-Gaming!
Here we share our experiences
and you can follow our players.
Let us surprise & inspire you!
#MakeTheDifference
lol game art image

Tijdens de Premier League in de maanden april, mei en juni wordt League of Legends gespeeld in bioscoop Vue in Hilversum. Het toernooi is ook live te volgen op Twitch en Youtube. In de Premier League strijden 6 teams om de eerste plaats, die recht geeft op deelname aan het IeSF (International e-Sports Federation) World Championship voor landenteams 2016.

Dutch College League

De Dutch College League is een League of Legends competitie tussen universiteiten en hogescholen uit Nederland en bestaat uit de Premier League en de Talent League. In beide leagues nemen teams van 5 studenten het tegen elkaar op. YoungCapital is hoofdsponsor. De Dutch College League is tot stand gekomen in samenwerking met de studenten e-Sports verenigingen in Nederland en is een initiatief van 4AngryDutch, de samenwerking tussen 2Basics, breedtesport & marketing en TV producent Watertube.

Tijdens de play offs op 29 maart 2016 zijn uiteindelijk 6 teams overgebleven voor deelname aan de Premier League  : Dorans 1 en Dorans 2, NSE, DSR, TSEA en ZPR. De Premier League wordt afgesloten met de Grand Final op 14 juni 2016.

Alle wedstrijden in de Premier League worden live en voor publiek op groot scherm gespeeld in de Vue bioscoop in Hilversum. Rond die wedstrijden wordt een TV programma opgenomen. Kan je niet naar Hilversum komen om de teams live te zien, volg dan de livestream op de website, op twitch.tv/dcllive of op YouTube.

Het uitzenden van games is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, onder andere dankzij kanalen als Twitch, maar het is de eerste keer dat Fox Sports TV een game live uitzendt. "Het zal voor de kijkers best even wennen zijn maar wij geloven in deze nieuwe tak van sport", aldus Rob Labree, verantwoordelijk voor de programmering bij Fox Sports.

Fox Sports

Voor meer informatie klik op DCL.

Logo's: (c) Fox Sports & (c) DCL.

NEW VIDEOS
LATEST TWEETS
twitterLogo
LIVE STREAMS
Twitch logo
UPCOMING
No events found
Artwork by EXTRAQT Webdesign by Maarten Sinkovec Copyright © 2024 SD-Gaming